Samarbeidsavtale med Fursetgruppen

ekeberg_forside.jpg

Restaurantgruppe valde seg Gasta som samarbeidspartner

Fursetgruppen er ein av dei største aktørane i landet innan restaurantdrift og catering med over 500 tilsette. Dei har i dag ein portefølje på 25 uavhengige restaurantkonsept i Oslo, som t.d. Ekebergrestauranten, Grand café, Lofotoen fiskerestaurant m.fl i tillegg til selskapslokale, catering og kantinedrift.

«Vi er en liten markedsavdeling som håndterer 20+ nettsider for våre restauranter, selskapslokaler, catering og kantine. Det har vært viktig for oss å finne et miljø av hyggelige spesialister som hjelper oss finne de kostnadseffektive og slagkraftige løsningene på utvikling og optimalisering på nett. GASTA er helt riktig partner for oss og vi ser frem til å jobbe med dem fremover.»

Naja Boone, Markedsdirektør Fursetgruppen

Foto: Furset-gruppen-Ekebergrestauranten

Furset kantine lansert!

Det første prosjektet er lansert. Furset kantine har fått nye nettsider basert på Squarespace. WeOslo har stått for design, vi har stått for koding og implementering i Squarespace.

Vårt neste samarbeidsprosjekt nærmar seg også lansering.

Vi ønskjer Fursetgruppen velkommen som Gasta-kunde. Vi har tradisjon for lange kundeforhold, så vi håper på eit langt og fruktbart samarbeid med Naja Boone & Co.

-Sjå Furset kantine

Foto: Fursetgruppen - Øyvind Haug

Gasta Design