Restauranthuset Malin

Grafisk profil, Nettside, Digital annonsering

Restauranthuset Malin

Utvikling av grafisk design, nettside og digital kommunikasjon for suksessrestaurant i Sogndal.

 
Restauranthuset-Malin-Logo.jpg

Grafisk profil

China House i Sogndal kom til Gasta og ønskte vi skulle utvikle grafisk profil og nettsider for deira nye satsing - Restauranthuset Malin.

Vi er lidenskapleg opptekne av å skape prosjekt som funkar, og dette er verkeleg blitt ein suksess! Restauranthuset Malin opplever kraftig vekst i omsetning.

Her ser du logo og grafisk profil vi utvikla.

Restauranthuset-Malin-logoer.jpg

Fire restaurantar i ein

Restauranthuset Malin er ein stor restaurant med 220 sitjeplassar og med fire ulike matkonsept: ChinaHouse, Steakhouse, Sushi og HotPot. Vi utvikla separate logoar for konsepta.

nettside-malin.jpg

Nettside med online bordbestilling

Vi har også levert nye nettsider for Restauranthuset Malin med fokus på god presentasjon av menyar og online bordbestilling. I prosessen hjelpte vi også til med valg av nytt system for bordbestilling. Squarespace har fleire funksjonar som er interessante for restaurantar, m.a. integrert funksjon for å lage menyar.

digital-kommunikasjon-malin.jpg

Digital kommunikasjon arrangement

Restauranthuset Malin ligg strategisk til i Sogndal kulturhus. Saman med Malin er det lagt ein strategi om å utnytte arrangement i huset og i Sogndal. Vi oppdaterer aktivt nettsider og Facebook med arrangement som kan kombinerast med eit restaurantbesøk. Ein del av arrangementa har vi også promotert/fremma på Facebook. Effekten av tiltaka er lett å lese av på booking-systemet. Dette funkar!