Gasta design - nettsider basert på Squarespace
ålhytta.png

Ålhytta

Nettside

Nettsider med fokus på prospecting og salg

Ålhytta

Ålhytta

DESIGN SOM STANDARD SIDEN 1966

Klare mål for nettsida

Klare mål for nettsida

Ved utvikling av nettsider for Ålhytta vart det gjort ein grundig prosess i forkant for å etablere mål (KPI=key performance indicators) for nettsidene. Tre enkle og målbare KPI`ar ligg til grunn for designet og strukturen på nettsida. Squarespace er sjølvsagt brukt som publiseringsverktøy, og igjen opplever vi at kunden lærer seg verktøyet veldig raskt og blir Squarespace-entusiastar!

www.aalhytta.no

Responsive nettsider

Responsive nettsider

Alle våre nettsider er sjølvagt responsive, tilpassar seg automatisk til mobil og nettbrett. Squarespace har denne funksjonaliteten godt innebygd, men her veit vi at mange vil bruke mobil og nettbrett, og det er  brukt mykje ressursar til testing på ulike mobile plattformar.

www.aalhytta.no

 "Eg vil takke alle for god innsats og eit framifrå resultat. Så langt har me berre fått gode tilbakemeldingar. Denne sida blir eit godt hjelpemiddel i vårt arbeid."  — Bård Svardal, salg og markedsansvarlig Ålhytta

"Eg vil takke alle for god innsats og eit framifrå resultat. Så langt har me berre fått gode tilbakemeldingar. Denne sida blir eit godt hjelpemiddel i vårt arbeid."

— Bård Svardal, salg og markedsansvarlig Ålhytta